Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pro Trade Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazan Viessmann Vitoligno 100-S
8190 lei
Brand
Vitoligno 100-S 30 kW
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vitoligno este un cazan cu functionare pe principiul gazeificarii lemnului, furnizat la un pret atractiv. Cazanele de gazeificare a lemnului functioneaza pe principiul distilarii pirolitice uscate a lemnului.

Prin arderea materialului lemnos in conditiile unui aport redus de aer, acesta se transforma in mangal si concomitent se produce asa numitul gaz de lemn. Acest gaz este dirijat prin fanta de admisie catre camera de ardere amplasata la partea inferioara a cazanului, unde are loc o ardere avansata, saraca in reziduri si emisii puluante.

Avantaje la prima vedere:

- Cazan de joasa temperatura, cu functionare pe principiul gazeificarii lemnului, cu o gama larga de puteri..
- Dimensiunile mari ale camerei de incarcare permit alimentarea cu lemne. Prin aceasta cantitate se poate obtine, in functie de temperatura exterioara, o autonomie de functionare de pana la 12 ore.
- Arderea avansata, saraca in reziduri si emisii poluante, care asigura un randament normat de pana la 85%.
- Sistemul de automatizare digital, prevazut cu senzor de ambianta si sistem de diagnoza, coordoneaza procesul de aprindere si incalzire, asigurand optimizarea arderii. Sistemul de siguranta termica incorporat protejeaza instalatia de pericolul supraincalzirii.
- Sistemul eficient de ventilatie asigura adaptarea modulanta a puterii termice intr-un interval de la 40% pana la 100% din puterea nominala.
- Inchiderea etansa a usii cazanului nu permite degajarea in exterior a gazelor sau a mirosului de ardere.
- Curatirea mecanica simpla, la intervale lungi de timp.
Din Gura in Gura