Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pro Trade Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Incalzire in pardoseala Rehau
1 lei
Brand
Rautherm-S
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Incalzire in pardoseala

Sistemul Rehau de incalzire prin suprafete este cunoscut ca o solutie confortabila si de incredere. Alaturi de economia de energie se alatura si urmatoarele avantaje:

-Prin caldura radianta foarte placuta puteti reduce temperatura aerului din incapere fara reducerea confortului si astfel puteti economisi energia
-Datorita suprafetelor mari de transmitere a caldurii, se poate lucra cu temperaturi reduse ale agentului termic, justificanduse olosirea ca sursa pompele de caldura.
-Iar bonusul: Cu sistemul de incalzire in suprafete de la REHAU uteti realiza si racirea spatiilor pe timp de vara. Panouri solare
Ssistemele REHAU SOLECT pot fi integrate foarte usor atat in cazul modernizarilor cat si in cazul cladirilor noi, aceste sisteme au nenumarate avantaje:
-Reducerea necesarului de energie pentru prepararea apei calde cu pana 70%
-Reducerea necesarului de energie pentru preaparea apei
calde si sustinerea incalzirii cu pana 35%
-Posibilitatea de combinare cu alte instalatii de producere a caldurii cum ar fii centralele termice, pompe de caldura, cazane cu combustibil solid.
-O eficienta energetica maxima in combinatie cu sistemele REHAU de incalzire prin suprafete.

Mai mult decat complet

Pentru prima data toate solutiile semnificative privind instalatiile pentru cladiri sunt disponibile dintr-o singura sursa. Incepand cu instalatia
clasica de apa potabila, trecand prin toate variantele moderne de incalzire/ racire a suprafetelor, sistemele de canalizare menajera fonoabsorbante si tehnica de reglare, pana la sistemele regenerative cum ar fi energia termica solara si geotermia cu pompe de caldura, colectoare si sonde.

Clientii REHAU pot fi siguri de competenta solutiei per ansamblu, impreuna cu consilierea temeinica.
Din Gura in Gura